Spirituele avonden

 

Wat leuk dat je interesse hebt in de spirituele avonden die ik geef. Ik houd me met mijn bedrijf bezig met o.a. kristallen, olieën, Engelen, de Maan, readingen en healingen. Met deze avondjes wil ik in een kleine groep de verbinding met spiritualiteit tot stand brengen of verdiepen. Een stukje magie door o.a. de kaart te leggen of een healing te geven. Of gewoon even te zitten met een trommelsteen om te voelen wat die voor jou kan betekenen qua energie; iets wat je in een winkel nou eenmaal niet zo gauw kan doen.

Op deze avond is inbegrepen:
Korte uitleg over energie
Korte uitleg over kristallen en hoe ik daar mee werk
1 knuffelsteen/trommelsteen naar eigen keuze
1 knuffelsteen/trommelsteen die ik van tevoren voor je heb uitgezocht
1 van tevoren getrokken orakelkaart
1 flesje olie van 3 ml om energetisch op te schonen en uitleg hierover
1 kortingsbon voor een reading of een healing
een kaartreading of een healing van ongeveer 10 tot 15 minuten

Naast de knuffelsteen/trommelsteen die je mag uitkiezen (inbegrepen in de prijs), neem ik ook wat items mee uit de webshop. Als je interesse hebt, kun je deze ter plaatse kopen. Denk aan hangers of armbandjes, kristallen, Engelen of trommelstenen.

Ik vraag een standaard prijs per persoon, namelijk € 27,50. Minimaal drie personen, maximaal vijf personen. Buiten de Zaanstreek vraag ik daarnaast een vergoeding van € 0,25 per kilometer. Voorlopig worden de avondjes alleen in de Zaanstreek of richting Alkmaar of omgeving Amsterdam gegeven. Mocht je buiten dit gebied wonen, neem dan even contact op, dan kunnen we altijd even overleggen. 

Een dag van tevoren stuur ik een betaalverzoek naar de gastheer/gastvrouw die voor het aantal personen betaalt en de eventuele kilometervergoeding. Het bedrag dient dan voor de dag zelf betaald te zijn. 

Denk je leuk zo'n avond Deb! Stuur me dan een mailtje op avalonspirit.home@gmail.com
Dan neem ik contact met je op om een avond in te plannen. Tot dan!