Energetisch opschonen

 

Sinds enkele maanden ben ik bezig met het maken van een olie en spray met de intentie om op te schonen. Waarom Deb? Nou omdat ik merk dat als je een off day hebt of een ruzie hebt gehad, het heerlijk is om in je energieveld een en ander op te schonen en los te laten. De algemene olie of spray is dus voor algemeen gebruik.

Maar ik maak ook olie of spray (net waar je je prettig bij voelt) op de persoon gericht. We nemen dan een of meer positieve intenties, bijvoorbeeld : "Ik sta in mijn kracht". En ik moet zeggen WOW! Ze zijn echt fantastisch. Heel dankbaar dat ik zoiets mag neerzetten met Spirit.

Ik maak de olie of spray met Volle Maan. Daarna blijft het nog 5 dagen op mijn altaar staan. 
Van de algemene olie of spray heb ik een aantal op voorraad.
Voor de persoonlijke spray of olie neem ik na je bestelling even contact op, zodat we kunnen bespreken wat je voor positieve intentie je in de spray wilt. Let op: mocht je een persoonlijke spray of een olie voor iemand anders willen bestellen, dat kan, maar alleen in overleg met die persoon zelf. Zodat het duidelijk is wat die persoon vindt dat zij nodig hebben in plaats van dat jij vindt wat zij nodig hebben....

Als je wilt bestellen, de sprays en olie staan in de webshop onder het kopje energetisch opschonen. Mocht je nog vragen hebben, kun je me altijd een mailtje sturen via contact

Wellicht ten overvloede deze olie en of spray is een hulpmiddel bij het energetisch opschonen. Zie je door de bomen het bos niet meer, ga dan alsjeblieft naar een goede healer. Ben je ziek (depressief, angst, allerlei lichamelijke klachten), ga naar je huisarts en laat je doorverwijzen naar een arts!